Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπεραγωγικό MRI

1.5 υπεραγωγική MRI μηχανή τέσλα

1.5 υπεραγωγική MRI μηχανή τέσλα

1.5 υπεραγωγική MRI μηχανή τέσλα
1.5 Tesla Superconducting MRI Machine
1.5 υπεραγωγική MRI μηχανή τέσλα
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: BASDA
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Bstar-150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα/ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30-45 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200 μηχανές το χρόνο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μαγνήτης: Υπεραγωγικός Ύψος μαγνητών: 70cm
Μορφή: Άντεξε Σπείρα: AIT
Θόρυβος: Χαμηλός Πίνακας: Αυτόματος
Υψηλό φως:

1.5 υπεραγωγική MRI μηχανή τέσλα

,

1.5 υπεραγωγικό mri μαγνητών τέσλα

,

1.5 τέσλα μηχανή δοκιμής mri

Bstar-150 70cm άντεξαν την υπεραγωγική σπείρα MRI AIT καθορισμένη λιγότερη ισχυρή κλίση RF δύναμης χαμηλού θορύβου
 
Bstar-150 υπεραγωγικό MRI
 
Εγκαταστήσαμε bstar-150 στις πολλαπλάσιες θέσεις.
 
 
1.5 υπεραγωγική MRI μηχανή τέσλα 0
Bstar-150 @ Lemery, Φιλιππίνες
 
 
Λογισμικό
 
 • Bstar-150 παρέχουν την περιεκτική εξάρτηση ανίχνευσης και η ακολουθία ανίχνευσης, με πλούσια κλινική αίτηση του πλήρους σώματος, με μια μεγάλη έκταση του σχεδίου ανίχνευσης, βοηθά την κλινική διάγνωση του πελάτη. Η προηγμένη ανιχνευτική ακολουθία παρέχεται καθώς επίσης και όλη η στερεότυπη ανίχνευση, το σύστημα μπορεί επίσης να πάρει την αγγειακή απεικόνιση, περιλαμβάνει μια ευρεία σειρά των ικανοτήτων που υποστηρίζουν γρήγορα, την ακριβή διάγνωση των όρων και των τραυματισμών εγκεφάλου. Από την ανατομική απεικόνιση στην αγγειακή τρισδιάστατη αναδημιουργία.

   

  Με την υιοθέτηση του ολοκαίνουργιου λογισμικού ελέγχου σπειρών και ανίχνευσης σειράς φάσης, η εφαρμογή της παράλληλης επιταχύνοντας τεχνικής αποκτήσεων, βελτιώνει την περισσότερη ταχύτητα ανίχνευσης ακολουθίας, στην προϋπόθεση της ποιοτικής εγγύησης εικόνας, ο επιταχύνοντας παράγοντας μπορεί να φθάσει σε 6 ή περισσότερων ως μέγιστο. Bstar-150 το σύστημα συμβαδίζει με το διεθνές σχέδιο και η έρευνα, συνεχίζει τις παρούσες κλινικές λειτουργίες για να παρέχει τη βελτίωση ελεύθερου λογισμικού διάρκειας ζωής για τους χρήστες της καθώς επίσης και να αφήσει το νοσοκομείο να απολαύσει τις πιό προηγμένες τεχνικές εφαρμογής MRI κλινικές.

   

  Bstar-150 προβλέπουν την εξουσία, τις σπείρες και τις ακολουθίες για γρήγορα, διαισθητικό, υψηλό - απεικόνιση ποιοτικών σπονδυλικών στηλών, από τις στερεότυπες απόψεις στις προηγμένες μελέτες ραψίματος.

   

  Η σβήνοντας τεχνική χειροποίητου αντικειμένου K_Rotat, με τη χρησιμοποίηση της γδυμένης διαστημικής περιστρεφόμενης γεμίζοντας μεθόδου Κ στην πλήρη απόκτηση, μπορεί εντελώς να σβήσει την επίδραση του χειροποίητου αντικειμένου μετακίνησης στις εικόνες και να βελτιώσει πολύ SNR για να παρέχει συγχρόνως την εγγύηση για την ακριβή διάγνωση.

   

  Bstar-150 παρέχουν μια ευπροσάρμοστη ακολουθία των ικανοτήτων απεικόνισης για την απεικόνιση σωμάτων να ικανοποιηθούν οι αυξανόμενες ζητήσεις κοιλιακών, των πυελικών, και διαγωνισμών στηθών. Συμπεριλαμβανομένης της απεικόνισης MRU/MRCP/MRM, και άλλων προηγμένων ακολουθιών απεικόνισης. Οι πλούσιοι μετα-που επεξεργάζονται το λογισμικό μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις εικόνες σε περίπτωση που απαραίτητοι να βοηθήσουν στη σύνθετη διάγνωση ασθενειών, την άριστη ποιότητα εικόνας και τις άφθονες τεχνικές απεικόνισης.

   

  Η ροή της δουλειάς είναι κρίσιμη για την αποδοτική λειτουργία ενός MRI. Προσκρούει στην υπομονετική ικανοποίηση, την ποιότητα εικόνας και την αποτελεσματικότητα δαπανών. Bstar-150 παρέχουν το σύνολο που προετοιμάζεται του κλινικού διαγνωστικού πρωτοκόλλου ανίχνευσης, βασισμένου στην πλούσια κλινική εμπειρία, η αντίστοιχες ρύθμιση και η βελτιστοποίηση έχουν γίνει ανά σχετικά κλινικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα εφαρμογής για τις παραμέτρους διαδικασίας και ακολουθίας ανίχνευσης της προετοιμασμένης μεθόδου ανίχνευσης. Με τη χωρίς ταίρι κλινική ικανότητα, bstar-150 παρέχουν μια πρωτοφανή δυνατότητα να αποκτηθούν οι πλήρεις διαγωνισμοί με μια αντισταθμισμένη κίνηση τεχνική ανίχνευσης.

   

  Για τους ανήσυχους ασθενείς και εκείνους που δεν μπορούν να συνεργαστούν, η προετοιμασμένη εξαιρετικά γρήγορη ακολουθία ανίχνευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για το έμβρυο, τα νεογνά και τα νήπια.

   

  Η ισοτροπική απεικόνιση διάχυσης υψηλής ανάλυσης, βασισμένη στο ισχυρό σύστημα κλίσης και το σύστημα ενισχυτών, bstar-150 πραγματοποιεί τις γρηγορότερες και πιό αξιόπιστες εικόνες DWI με τη υψηλή ανάλυση, η ανατομική δομή του κεφαλιού είναι σαφής, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εικόνας διάχυσης είναι προφανή, πολύ κατάλληλα για την κλειδαριά θέσης τραυμάτων και τη διάγνωση φύσης τραυμάτων.

   

  Ευαισθησία-ζυγισμένη η HD απεικόνιση, απεικόνιση βασισμένη στις διαφορές της μαγνητικής ευαισθησίας στους διαφορετικούς ιστούς, είναι μια τεχνική αυξήσεων αντίθεσης που απεικονίζει τις μαγνητικές ιδιότητες του ιστού. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στο μέρος αιμορραγίας ή αναγωγής στο αίμα, μπορεί να παρέχει τη ακριβή πληροφορία στην αιμορραγώντας, αρτηριοφλεβώή δυσμορφία, κατάθεση σιδήρου για να πραγματοποιήσει τη γρηγορότερη και ακριβέστερη διάγνωση, ακόμη και το πολύ μικρό τραύμα μπορεί να εντοπιστεί γρήγορα επίσης.

   

  Η γρήγορη υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση διάχυσης κοιλιών, κάτω από την υποστήριξη της ολοκαίνουργιας παράλληλης τεχνικής αποκτήσεων, πραγματοποιεί την απεικόνιση διάχυσης κοιλιών με το υψηλό χωρικό ψήφισμα, το ψήφισμα κατάλληλου χρόνου και το υψηλό ψήφισμα αντίθεσης, που παρέχουν το άριστο εργαλείο της διάγνωσης καρκίνου κοιλιών.

   

  Εξαιρετικά η τρισδιάστατη TOF απεικόνιση αιμοφόρων αγγείων HD, η βελτιστοποιημένη μέθοδος αποκτήσεων και πλήρωσης Κ διαστημική, καταστολή ομοιόμορφη του αποκτηθε'ντος υποβάθρου εικόνων, κανένα χειροποίητο αντικείμενο, σαφής τάση αιμοφόρων αγγείων, μπορούν να επιδείξουν τριτογενή αγγειακό ή ανωτέρω.

   

  scDWI (προαιρετικός)

  Σε DWI, η απόκτηση της χαμηλός-β-αξίας έχει τον καλύτερο ιστό SNR, αλλά δεν είναι αρκετά ευαίσθητη να ποτίσει το πρωτόνιο

   

  Η απόκτηση της υψηλός-β-αξίας έχει την καλύτερη ευαισθησία DW του πρωτονίου νερού, αλλά μειώνει τον ιστό SNR καθώς επίσης και τη λειτουργία θέσης τραυμάτων

   

  Με τη χρησιμοποίηση του ειδικού υπολογισμού η μέθοδος, scDWI μόνο χρειάζεται μια ενιαία ακολουθία DWI για να ολοκληρώσει τον υπολογισμό της πολυ-β-αξίας μέσα σε ορισμένη σειρά, λεπτό 100s/mm ².

   

  Εν τω μεταξύ, συγκρίνοντας με την άμεση απόκτηση των εικόνων DWI, scDWI η τεχνική βελτίωσε πολύ το SNR της εικόνας υψηλός-β-αξίας DW, αποφεύγει τη διαστρέβλωση των εικόνων υψηλός-β-αξίας, πολύ καλή για τη διάγνωση τραυμάτων.

 

 

 

Σύνολο ψυγείων νερού

 • Το ευφυές σχέδιο οθόνης αφής, οπτική λειτουργία, και είναι κατάλληλο για τη συντήρηση.

 • αυτόματες υπερθέρμανση, διαρροή, ανίχνευση ελαττωμάτων, ασφαλής και αξιόπιστος.

 • μια βασική λειτουργία αποκατάστασης.

 • config με ένα σύνολο εφεδρειών ποτίστε τη μονάδα κατάψυξης, καμία ανάγκη να υπάρξει οποιαδήποτε ανησυχία για το χρόνο διακοπής συστημάτων.

 

 

Διαλογικό περιβάλλον

1. Μηχανοκίνητος υπομονετικός πίνακας, ικανότητα βάρους 200kg.

2. Η υψηλή ανάλυση χτίζω--μαγνητών οθόνη 8 ίντσας, η λειτουργία είναι κατάλληλη.

3. Έχετε τη λειτουργία στάσεων έκτακτης ανάγκης, προστατεύστε τους ασθενείς.

4. Υψηλή ακρίβεια προσδιορισμού θέσης.

5. Λειτουργία υποστήριξης και στις δύο πλευρές του μαγνήτη, κατάλληλος και γρήγορος.

 

 

Τεχνολογία ε-συναγερμών

 

Συγχρόνως, bstar-150 έχουν ένα ειδικό σύστημα παρακολούθησης που απλός και εύκολος να λειτουργήσει. Μπορεί σε πραγματικό χρόνο να ελέγξει την εσωτερική πίεση μαγνητών, τη θερμοκρασία και το υγρό επίπεδο ηλίου. Εάν ο όρος μαγνητών είναι ανώμαλος, το σύστημα παρακολούθησης μπορεί αυτόματα να στείλει τις πληροφορίες συναγερμών στο τηλέφωνο του χρήστη που μπορεί πολύ να μειώσει τον κίνδυνο μαγνήτη αποσβήνει.

 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Peng

Τηλ.:: +86-18124770842

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Πάτωμα 19, φραγμός 1A, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

Διεύθυνση Εργοστασίου:Φραγμός 1B, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

 • Τηλ.::86-755-89686018-8819
 • Φαξ:86-755-89686018-8858
 • E-mail:expo@basda.com.cn
 • Χρόνο εργασίας:8:30-17:30
 • Υπεύθυνος: Miss. Peng
 • Mobile Site