Αρχική Σελίδα Προϊόνταψηφιακή των ακτίνων X μηχανή

Πολυ λειτουργικό 380V γαστροεντερική ψηφιακή μηχανή ακτίνας X 65 KW

Πολυ λειτουργικό 380V γαστροεντερική ψηφιακή μηχανή ακτίνας X 65 KW

Πολυ λειτουργικό 380V γαστροεντερική ψηφιακή μηχανή ακτίνας X 65 KW
Multi Functional 380V 65 kW Gastrointestinal Digital X Ray Machine
Πολυ λειτουργικό 380V γαστροεντερική ψηφιακή μηχανή ακτίνας X 65 KW
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, P.R.C.
Μάρκα: Basda Medical
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: BTF-650DRF MAX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα/ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 300 μηχανές το χρόνο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέγιστη δύναμη: ≥75kW Δύναμη εισαγωγής: 380V
χρώμα: Λευκό, γκρίζο Εφαρμογή: Γαστροεντερική εξέταση
Μέγιστη τάση σωλήνων: 150KV Σχετικά με το μέγεθος οθόνης: 10 ίντσα
Υψηλό φως:

10inch ψηφιακή μηχανή ακτίνας X οθόνης

,

380V ψηφιακή μηχανή ακτίνας X

,

10inch σύγχρονη των ακτίνων X μηχανή οθόνης

Δυναμικό πολυσύνθετο φυσικό μέγεθος FPD ακτίνας X (ψηφιακή γαστροεντερική μηχανή) 65kW

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Πλήρης-ψηφιακό δυναμικό σύστημα απεικόνισης:

 

  1. Το προϊόν μπορεί να κάνει τη διάγνωση φθοροσκόπησης χωρίς συμβατικό ενισχυτή εικόνας ακτίνας X, πίνακας IP, ο στατικός ΔΡ πιάτο/ταινία.
  2. Το σύστημα config με τη δυναμική ταμπλέτα ο ΔΡ ανιχνευτής βασισμένος στην πιό πρόσφατη τεχνολογία, εύκολη γαστροεντερική αγγειογραφία μπορεί να πραγματοποιηθεί.
  3. Ενσωματωμένο ενσωματωμένο ράφι - πίνακας λειτουργίας, εξανθρωπισμένο σχέδιο, εύκολο να λειτουργήσει
  4. Αυτόματη λειτουργία παραμέτρου έκθεσης συνδέσεων τήξης:

Πολυ λειτουργικό 380V γαστροεντερική ψηφιακή μηχανή ακτίνας X 65 KW 0

 

 

Btf-650DRF ο MAX παρέχει την αυτόματη λειτουργία παραμέτρου έκθεσης συνδέσεων τήξης, παρέχει τις ακόλουθα λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 
(1) οι δυναμικές παράμετροι έκθεσης τίθενται σύμφωνα με την ανίχνευση προοπτικής, και μπορεί άνευ ραφής να συνδέσει με τις στατικές παραμέτρους έκθεσης, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετη λειτουργία, την ελεύθερη και άνετη μετατροπή.
 
(2) ο χρόνος διακοπής είναι πολύ σύντομος
 
(3) από αυτήν την τεχνολογία, η διαδικασία έκθεσης δεν θα διακοπεί από τη διαδικασία μεταγωγής, καθιστά την ταινία σαφή χωρίς χειροποίητο αντικείμενο.
 
 
Πλήρης ψηφιακός έλεγχος αλυσίδων εικόνας
 
(1) τα τμήματα αλυσίδων εικόνας πυρήνων και ο έλεγχος ολόκληρης της αλυσίδας εικόνας είναι πλήρως ψηφιακή διεπαφή, με την υψηλή ακρίβεια ελέγχου και μια μεγάλη μείωση της δόσης των ασθενών.
 
(2) όλο το ψηφιακό κύκλωμα διεπαφών και το σήμα παραγωγής αισθητήρων μετατρέπονται στο ψηφιακό σήμα, οι διαδικασίες μικροεπεξεργαστών με ψηφιακή μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος ακρίβειας της γεννήτριας υψηλής τάσης.
 
(3) το πλεονέκτημά του είναι: η δυνατότητα λειτουργίας, η υψηλή ακρίβεια, και ποικίλος σύνθετος συνδυασμός παραμέτρων έκθεσης μπορούν να προγραμματιστούν στη γεννήτρια υψηλής τάσης, ο χειριστής πρέπει μόνο να επιλέξει τις παραμέτρους έκθεσης προεπιλογής στον τερματικό σταθμό, το σύστημα μπορεί εύκολα να πάρει μια τέλεια έκθεση.
 
(4) επιπλέον, το πλήρες ψηφιακό σχέδιο βοηθά να μειώσει το βάρος συστημάτων, την αξιοπιστία και τη ζωή υπηρεσιών.
 
 
 
Σύστημα ελέγχου AEC:
 
(1) έναντι της κοινής μονόδρομης έκθεσης ελέγχου της γαστροεντερικής μηχανής στην αγορά, btf-650DRF MAX υιοθετεί την ακριβή διαμόρφωση AEC, η οποία μπορεί να επιτύχει την καλύτερη απόκτηση εικόνας και τη χαμηλότερη δόση έκθεσης.
 
(2) btf-650DRF MAX με το σύστημα ελέγχου AEC μπορούν να μειώσουν τη δόση έκθεσης ακτίνας X περισσότερο από 80% χαμηλότερο από η κανονική δόση (σε ορισμένη περίπτωση), η ποιότητα εικόνας, συνέπεια εικόνας βελτιώνεται πολύ.
 
(3) η στενή παρακολούθηση βρόχων AEC πραγματικός χρόνος btf-650DRF MAX ελέγχει τη δόση ακτίνας X και μειώνει τον τραυματισμό του ασθενή, πραγματοποιεί τη χαμηλή δόση με τη βελτιωμένη ανάλυση εικόνας.
 
 
Αυτόματη λειτουργία μετατροπής του επαναλαμβανόμενου επιπέδου θορύβου:
 
(1) προκειμένου να λυθεί το φαινόμενο έλξη-και-ουρών της κίνησης των οργάνων, btf-650DRF MAX υιοθετεί το μόνος-αναπτυγμένο θορύβου σύστημα μεταγωγής επιπέδων αυτόματο.
 
(2) τα επίπεδα μείωσης θορύβου είναι προσαρμόζονται αυτόματα στο χαμηλότερο επίπεδο, και η εικόνα προσαρμόζεται αυτόματα στο υψηλό επίπεδο όταν η εικόνα είναι στατική.
 
Ανιχνευτής
 
(1) α-Si υλικές, σαφείς εικόνες, υψηλή αποδοτικότητα.
 
(2) ο ανιχνευτής επίπεδης οθόνης είναι το μέρος πυρήνων του Δρ. Συσχετίζεται και με την ποιότητα εικόνας & τα μικρά τραύματα και τη διάρκεια ζωής, τη σταθερότητα και τη λαμβανόμενη δόση των ασθενών. Ο ΔΡ σχέδιο και τεχνική BASDAD ολόκληρος-πιάτων χρήσεων ανιχνευτών, συνδυάζει το χωρικό ψήφισμα, το ψήφισμα αντίθεσης και τον κβαντικό θόρυβο για να παρέχει τις άριστες εικόνες.
 
(3) υψηλός θόρυβος-χαμηλός θόρυβος
 
(4) γρήγορη τεχνική μετάδοσης εικόνας.
 
(5) η ευφυής ψηφιακή τεχνική επεξεργασίας αποκτήσεων εικόνας, ταινία από έναν απλό Τύπο, ρυθμίζει τις παραμέτρους εικόνας από ένα κλειδί, λαμβάνει τις σαφείς εικόνες εύκολα.
 
(6) έξοχη μακροχρόνια διάρκεια ζωής
 
(7) προσαρμοστείτε με το διάφορο περιβάλλον
 
 
Γεννήτρια υψηλής τάσης
 
(1) γεννήτρια υψηλής τάσης χρήσης HF, σταθερό ρεύμα παραγωγής, εγγυήσεις καθαρίζει τις εικόνες, μειώνει τη μαλακή ζημιά ακτίνας X στους ασθενείς, που εξοπλίζονται με το αυτόματο λογισμικό ανίχνευσης αποτυχίας, που ενσωματώνονται με στον πλούσιο τρόπο έκθεσης, την κατάλληλη λειτουργία και τη σταθερή απόδοση. Μπορεί να ελέγξει το σωλήνα στον πραγματικό χρόνο και να φθάσει στην καλύτερη θέση απόδοσης, να σιγουρευτεί χαμηλού θορύβου όταν παραγωγή εικόνας.
 
(2) η μαλακή ακτίνα είναι ένα υποπροϊόν της ακτίνας X. Έχει επιπτώσεις στην ποιότητα εικόνας, προκαλεί τη ζημιά στο ανθρώπινο σώμα. Η υψηλή συχνότητα αναστροφέων της γεννήτριας υψηλής τάσης είναι το θεμελιώδες ψήφισμα για να μειώσει τις μαλακές ακτίνες. Ο ΔΡ BASDA είναι εξοπλισμένος με τη γεννήτρια υψηλής τάσης HF, η οποία μειώνει την ακτινοβολία αποτελεσματικά και εξασφαλίζει ποιότητα εικόνας.
 
 
Σωλήνας
(1) σωλήνας χρήσης με τη μεγάλη ικανότητα θερμότητας, περιστρεφόμενη άνοδος εξασφαλίζει έξοχη μακροχρόνια διάρκεια ζωής.
Πολυ λειτουργικό 380V γαστροεντερική ψηφιακή μηχανή ακτίνας X 65 KW 1
(2) η εστίαση σωλήνων καλύπτει τις απαιτήσεις των διαφορετικών μελών του σώματος.
 
 
 
Τερματικός σταθμός αποκτήσεων εικόνας
 

(1) μόνος-αναπτυγμένο λογισμικό, εύκολη λειτουργία με τις άφθονες λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής ασθενών, απόκτηση εικόνας, κοπή, αρνητικές εικόνες, ανατρέπει, περιστροφή, μεγέθυνση, ετικέτα, μετάφραση, ρύθμιση παράθυρο-πλάτους & επιπέδων, εικόνες DICOM στέλνοντας, τυπωμένη ύλη ταινιών DICOM, κατάλογος λέξεων, στατιστική ερώτηση, κ.λπ., πολύ απλή και εύκολη λειτουργία.

 

(2) επίσης υποστηρίζει PACS/RIS.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Peng

Τηλ.:: +86-18124770842

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Πάτωμα 19, φραγμός 1A, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

Διεύθυνση Εργοστασίου:Φραγμός 1B, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

  • Τηλ.::86-755-89686018-8819
  • Φαξ:86-755-89686018-8858
  • E-mail:expo@basda.com.cn
  • Χρόνο εργασίας:8:30-17:30
  • Υπεύθυνος: Miss. Peng
  • Mobile Site