Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑνοικτή μηχανή MRI

Ανοικτός υπεραγωγικός καμία κλειστοφοβική ανοικτή μηχανή 0.7t 120l MRI

Ανοικτός υπεραγωγικός καμία κλειστοφοβική ανοικτή μηχανή 0.7t 120l MRI

Ανοικτός υπεραγωγικός καμία κλειστοφοβική ανοικτή μηχανή 0.7t 120l MRI
Open Superconducting No Claustrophobic Open MRI Machine 0.7t 120l
Ανοικτός υπεραγωγικός καμία κλειστοφοβική ανοικτή μηχανή 0.7t 120l MRI
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BASDA
Πιστοποίηση: ISO, FSC
Αριθμό μοντέλου: Bstar-070
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 30-45 ΗΜΕΡΕΣ
Δυνατότητα προσφοράς: >20UNITS ΤΟ ΜΗΝΑ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος μαγνητών: ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΥΠΕΡΑΓΩΓΙΚΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Υγρό ήλιο: ΠΕΡΙΠΟΥ 120L
δύναμη τομέων: 0.7T Μέθοδος ψύξης: Αεροπορικώς
Μαγνητικός τύπος: Ανοικτός Megnet η κάθετη Gap: 46 εκατ.
Υψηλό φως:

Καμία κλειστοφοβική μηχανή MRI

,

μηχανή 0.7t MRI

,

Ανοικτό υπεραγωγικό MRI

 

 

 

Προετοιμασμένες ειδικές παράμετροι και ακολουθίες ανίχνευσης, εύκολες να πάρουν τις τέλειες εικόνες.

 

Εξανθρωπισμένη διεπαφή λογισμικού, γρήγορα και ευφυής ανίχνευση εικόνας προσδιορισμού θέσης, χρήστες βοήθειας για να κατέχει την ικανότητα ανίχνευσης για όλα τα μέρη του σώματος σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Κατάλληλες αποθήκευση και μετάδοση εικόνας. Σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες του νοσοκομείου, εκτός από τις εικόνες με το κοινό σχήμα PC από ένα κλειδί, κατάλληλο για τη μεταφορά και τη διανομή στοιχείων, στοιχεία αντιγράφων στο CD ή επιλέξτε τη μετάδοση στοιχείων δικτύων DICOM και άλλες μεθόδους αποθήκευσης για να ικανοποιήσετε τις διάφορες ανάγκες των χρηστών το πολύ-πολύ.

 

Η γρηγορότερη τεχνολογία αποκτήσεων, επιτυγχάνει μεγάλη ανίχνευση στα δευτερόλεπτα από το RF/την κλίση αλλάζοντας τη φάση και άλλες τεχνολογίες μεγάλης ανίχνευσης, μειώνουν παραγωγή των αναπνευστικών χειροποίητων αντικειμένων κινήσεων το πολύ-πολύ.

 

Η καλύτερη τεχνολογία αναδημιουργίας, υιοθετεί τις ανώτερες τεχνολογίες αναδημιουργίας όπως την επανάληψη/την παρεμβολή, ολοκληρώνει τη συλλογή δεδομένων σημάτων και το διάστημα Κ που συμπληρώνουν εξαιρετικά το λίγος χρόνο, εικόνες υψηλότερου ψηφίσματος, και παρουσιάζει σαφώς λεπτή δομή.

 

Ισχυρότερη απόδοση υλικού. Βελτιωμένη διαμόρφωση υλικού και βελτιστοποιημένες ανιχνευτικές ακολουθίες, ισχυρότερη λειτουργία.

 

ανοικτό σχέδιο μαγνητών πανοράματος και σχεδόν διάστημα 360°patient που είναι καλό για τους παλαιά ασθενείς, τα παιδιά, τους ασθενείς ICU και τους ασθενείς με την κλειστοφοβία, καθώς επίσης και τη διάγνωση interventional MRI θεραπεία και.

 

Αυτό το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τις περίπλοκες ακολουθίες και τις τεχνικές απεικόνισης, που μπορούν να παρέχουν την τέλεια συμβατική απεικόνιση, και μπορούν να παρέχουν ότι οι πλούσιοι προώθησαν τη λειτουργική απεικόνιση.

 

Το λειτουργικό λογισμικό χρησιμοποιεί το ανεξάρτητο αναπτυγμένο σύστημα, οι γιατροί μπορούν εύκολα και γρήγορα να εγγραφούν τον ασθενή, κοιτάζουν βιαστικά την εικόνα, την προηγμένη μετα-επεξεργασία, την εξωτερική συνδετικότητα συσκευών και άλλες λειτουργίες.

 

Η χαμηλή επένδυση & το υψηλό εισόδημα, έρχονται με τη συνολική εγγύηση υπηρεσιών, αυτό το υψηλό σύστημα κόστος-απόδοσης MRI είναι μηδέν υγρό ήλιο πτητικής και μικρής ποσότητας, για να εξασφαλίσει την ελάχιστη κατανάλωση. Η βασική τεχνολογία ερευνάται και αναπτυγμένος ανεξάρτητα, το συμπαγές σχέδιο δομών για να εξασφαλίσει την περιοχή εγκαταστάσεων είναι ελάχιστο.

 

Η γρηγορότερη και παράλληλη τεχνολογία αποκτήσεων ανίχνευσης από την ομάδα Ε&Α μας, που αναβαθμίζουν την ταχύτητα ανίχνευσης, και την ποιότητα εικόνας έχει βελτιωθεί καλά. Η υψηλή ραδιοσυχνότητα εύρους ζώνης που λαμβάνει το σύστημα παρέχει την περιεκτική προστασία για τη μετάδοση και την υποδοχή σημάτων.

 

Το εξαιρετικό σύστημα ενισχυτών κλίσης εγγυάται την προηγμένη λειτουργία απεικόνισης, το επίπεδο σχέδιο σπειρών κλίσης υψηλός-πίστης εξασφαλίζει τη γραμμικότητα και την ακρίβεια του τομέα κλίσης σε τρεις διαστάσεις, καμία διαστρέβλωση στις εικόνες.

 

Το εξαιρετικό σύστημα ενισχυτών RF εγγυάται την προηγμένη λειτουργία απεικόνισης, το μεγάλο μέγεθος που διαβιβάζει το σχέδιο σπειρών αξιοποιεί πλήρως το εσωτερικό διάστημα του μαγνήτη, παρέχει την πιό ομοιόμορφη και μεγαλύτερη σειρά του τομέα RF, που αυξάνει την αποδοτικότητα εκπομπής.

 

Ποικιλία προσαρμοστικού που συγχρονίζεται - σειρά που λαμβάνει τη σπείρα, πλήρως ψηφιακό σχέδιο, σταθερός και αξιόπιστος.

 

Βιομηχανικός υπολογιστής (ΕΠΙ), μαζί με το λειτουργικό σύστημα MRI που ερευνημένος και αναπτυγμένος από BASDA, είναι πολύ κατάλληλος να χρησιμοποιήσει και να διατηρήσει. Εργονομική και φιλική διεπαφή λειτουργίας. Πραγματικός - το χρονικό σύστημα παρακολούθησης, καθιστά το σύστημα ασφαλέστερο και αξιόπιστο. Το ένας-βασικό σύστημα στάσεων ICE, εξασφαλίζει την ασφάλεια συστημάτων και την υπομονετική ασφάλεια.

 

Το υψηλής απόδοσης σχέδιο δωματίων προστατευτικών καλυμμάτων, επαγγελματική ομάδα κατασκευής, εξασφαλίζει το περιβάλλον ανίχνευσης ανενόχλητο από έξω, παρέχει το άριστο περιβάλλον ανίχνευσης και λειτουργίας.

 

Ο μεγάλος superconductive μαγνήτης τύπων ανοιγμάτων ανοικτός, αδυναμία έλυσε τέλεια την του παραδοσιακού superconductive MRI: Ασθενείς κλειστοφοβίας. Η ισχυρότερη απόδοση μαγνητών σπάζει τη δυσχέρεια μόνιμου MRI, βελτιώνει πολύ την ποιότητα εικόνας.

 

Το ειδικό σύστημα παρακολούθησης, αυτό είναι απλό και εύκολος να λειτουργήσει, μπορεί πραγματικός χρόνος ελεγκτικός την εσωτερική πίεση μαγνητών, θερμοκρασία και το υγρό επίπεδο ηλίου, εάν ο όρος μαγνητών είναι ανώμαλος, το σύστημα παρακολούθησης μπορεί αυτόματα να στείλει τις πληροφορίες συναγερμών στο τηλέφωνο του χρήστη, μπορεί πολύ να μειώσει τον κίνδυνο μαγνήτη αποσβήνει.

 

Το σύστημα κλίσης χρησιμοποιεί την αερόψυξη για να σώσει το κόστος συντήρησης για το χρήστη.

 

Ανοικτός υπεραγωγικός καμία κλειστοφοβική ανοικτή μηχανή 0.7t 120l MRI 0Ανοικτός υπεραγωγικός καμία κλειστοφοβική ανοικτή μηχανή 0.7t 120l MRI 1Ανοικτός υπεραγωγικός καμία κλειστοφοβική ανοικτή μηχανή 0.7t 120l MRI 2

ΔΩΜΆΤΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΛΥΜΜΆΤΩΝ RF/ΚΛΟΥΒΊ RF

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Peng

Τηλ.:: +86-18124770842

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Πάτωμα 19, φραγμός 1A, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

Διεύθυνση Εργοστασίου:Φραγμός 1B, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

  • Τηλ.::86-755-89686018-8819
  • Φαξ:86-755-89686018-8858
  • E-mail:expo@basda.com.cn
  • Χρόνο εργασίας:8:30-17:30
  • Υπεύθυνος: Miss. Peng
  • Mobile Site