Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΙατρική μηχανή υπερήχου

τρισδιάστατος εξοπλισμός bth-200S υπερήχου εγκυμοσύνης BASDA διαγνωστικός

τρισδιάστατος εξοπλισμός bth-200S υπερήχου εγκυμοσύνης BASDA διαγνωστικός

 • τρισδιάστατος εξοπλισμός bth-200S υπερήχου εγκυμοσύνης BASDA διαγνωστικός
τρισδιάστατος εξοπλισμός bth-200S υπερήχου εγκυμοσύνης BASDA διαγνωστικός
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BASDA
Πιστοποίηση: NMPA
Αριθμό μοντέλου: BTH-200S
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα/ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 μονάδες το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προηγμένη τεχνολογία: Εξαιρετική τεχνολογία 3D/4D απεικόνιση: Απεικόνιση THI
Διαθέσιμος για OB: ναι τρισδιάστατη εγκυμοσύνη υπερήχου: ναι
Όνομα συστημάτων: Πλήρες ψηφιακό σύστημα απεικόνισης κύμα-ακτίνων Παραγωγή δύναμης υπερήχου: ΡΥΘΜΙΣΜΈΝΟΣ ΩΣ Β, Μ, PWD, CWD, CDI
Υψηλό φως:

τρισδιάστατος εξοπλισμός υπερήχου εγκυμοσύνης διαγνωστικός

,

Διαγνωστικός εξοπλισμός υπερήχου απεικόνισης THI

,

Διαγνωστική μηχανή υπερήχου επίδειξης φθοροσκόπησης

 

Bth-200S φάσμα 4 Doppler υπερήχου Doppler χρώματος μεγάλη οθόνη οθόνης αφής υποδοχών 4D μεγάλη

Κυριώτερα σημεία προϊόντων:

 

 

1.Elastography

 

Το Elastography αξιολογεί την ακαμψία ιστού σε πραγματικό - χρόνος με τη διπλή σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση αντίθεσης, η οποία ήδη έχει επικυρωθεί σε ένα ευρύ φάσμα των κλινικών εφαρμογών.

 

 

2. Τομογραφία υπερήχου

 

Πολυ-τμηματική επίδειξη σε οποιαδήποτε γωνία που αναδημιουργείται από τη στερεοφωνική βάση δεδομένων που αποκτιέται από την εικόνα όγκου, που καθιστούν τη μέτρηση, την ανάλυση και τη δυναμική καταγραφή ευκολότερες.

 

 

3. Πολλαπλάσιο που δίνει τους τρόπους

 

Ο τρόπος επιφάνειας και ο τρόπος φθοροσκόπησης επιδεικνύουν όλες τις λεπτομέρειες περιεκτικότερα.

 

τρισδιάστατος εξοπλισμός bth-200S υπερήχου εγκυμοσύνης BASDA διαγνωστικός 0

τρισδιάστατος εξοπλισμός bth-200S υπερήχου εγκυμοσύνης BASDA διαγνωστικός 1

 

 

 

Προδιαγραφή

 

Πλήρες ψηφιακό σύστημα απεικόνισης κύμα-ακτίνων
②Πολλαπλής δέσμης τεχνολογία παράλληλης επεξεργασίας
③Απεικόνιση THI
④Αντίστροφη αρμονική απεικόνιση σφυγμού
⑤Απόρριψη θορύβου φάσματος
⑥Δυναμική τεχνολογία
⑦Η μέγιστη ταχύτητα ροής χρώματος συλλαμβάνει
⑧Απεικόνιση καταστολής χρώματος
⑨DirPower (κατευθυντική δύναμη)
⑩Απεικόνιση ροής Doppler

⑪Απεικόνιση Doppler συνεχών κυμάτων
⑫Απεικόνιση Doppler ιστού
⑬Ευρείας ζώνης, πολυσυχνική απεικόνιση ελέγχων

⑭Καινοτόμος πλατφόρμα υπερήχου RF

⑮25MHz κύριο σύστημα μονάδων υψηλής συχνότητας

⑯όργανο ελέγχου HD 21,5 ίντσας ιατρικών οδηγήσεων βαθμού

⑰υπερευαίσθητη οθόνη αφής 10 ίντσας

⑱Ενδοσπηλαιώδες ράφι υποστήριξης ελέγχων

⑲5 εκτεταμένοι μετατροπέας τύποι συνδετήρων- Κοιλιακά, καρδιακά, ενδοσπηλαιώδη, μικρά μέρη, 4D

Υπηρεσία μεταπώλησης

 • Συνεργάτες τοπικής υπηρεσίας, επί εικοσιτετραώρου βάσεως απάντηση
 • Περίπτωση που ακολουθείται κάθε
 • Κεντρική μακρινή υποστήριξη απεικόνισης
 • Διευκρινισμένη τεχνική υποστήριξη
 • Κατάρτιση λειτουργίας
 • Κατάρτιση εφαρμογής επί του τόπου του τελικού χρήστη
 • Ετήσια επίσκεψη για κάθε περίπτωση που ακολουθείται
 • Βελτίωση ελεύθερου λογισμικού
 • Υποστήριξη μάρκετινγκ διάρκειας ζωής

 

τρισδιάστατος εξοπλισμός bth-200S υπερήχου εγκυμοσύνης BASDA διαγνωστικός 2

 

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

♦ Ως οδήγηση και καινοτόμο ιατρική τεχνολογία και ψηφιακό προμηθευτή λύσεων στην Κίνα, Basda ιατρικό καθιερώθηκε το 2000. Τοποθετημένη σε Shenzhen, η συνοριακή πόλη μεταρρύθμισης της Κίνας της «και το άνοιγμα», Basda ιατρικό έχουν προκύψει και έχουν αναπτυχθεί ως εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην Ε&Α, την παραγωγή, τις εμπορικές συναλλαγές, και τις υπηρεσίες στην ιατρική απεικόνιση, τις ψηφιακές λύσεις και τα προϊόντα ακτινοθεραπείας.

 

♦ Ο πυρήνας technicalstaffs σε Basda Medicalare μια από τις πιό πρώτες τεχνικές ομάδες που συμμετέχουν στην ιατρική Ε&Α μαγνητικής αντήχησης στην Κίνα. Η επιχείρησή μας έχει λάβει αρκετά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας όπως τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, οι ιδιόκτητες τεχνολογίες, κ.λπ. δεδομένου ότι η ομάδα Ε&Α πυρήνων συνεργάζεται να σπάσει μέσω των τεχνικών εμποδίων, να κυριαρχήσει τους βασικούς αλγορίθμους, να κατακτήσει τα κύρια συστατικά και να επιτύχει την καινοτομία συστημάτων. Επιμένοντας στην μόνος-καινοτομία ενώ ριζοβολείται στους αποτελεσματικούς μηχανισμούς συνεργασίας στην παραγωγή, τη μελέτη, την έρευνα και την κλινική δοκιμή, Basda ιατρικό έχει καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τα καλύτερα knownuniversities της Κίνας όπως το πανεπιστήμιο του Πεκίνου, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Χάρμπιν, το νότια ιατρικά πανεπιστήμιο και το κ.λπ.

 

Οι πολυάριθμες τιμές ♦ Basda Medicalwon και ήταν κατάλληλες καθώς η «εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας», η «δεύτερη θέση της εθνικής εφεύρεσης τεχνολογίας», η «βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας του προγράμματος κρατικών φανών», η «πρώτη θέση της επιστήμης βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας και η τεχνολογία απονέμουν», «κέντρο Ε&Α εφαρμοσμένης μηχανικής και τεχνολογίας συστημάτων τομέων MRI ProvincialHigh», «βραβείο νεωτερισμών τεχνολογίας Shenzhen», «σύστημα διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας», κ.λπ…. Επιπλέον, η πολυάριθμα καινοτομία τεχνολογίας και τα προγράμματα κέρδισαν την οικονομική ενίσχυση και το συνεταιρισμό από σημαντικά όργανα επένδυσης, την εθνική και περιφερειακή κυβέρνηση.

 

♦ Basda ιατρικό ειδικεύεται στις προοδευτικές ιατρικές τεχνολογίες εικόνας συμπεριλαμβανομένων 9 σειρών με πάνω από 100 προϊόντα. Σήμερα, είμαστε πρωτοποριακές ιατρικές τάσεις απεικόνισης με τη σειρά MRI, και αναπτύσσουμε γρήγορα τις σειρές ακτίνας X όπως ο ανιχνευτής και ο ΔΡ CT, καθώς επίσης και τα προϊόντα υπερήχου Doppler χρώματος, και τα προϊόντα ακτινοθεραπείας.

 

♦ Συγκεκριμένα, τα προϊόντα μας στη μόνιμη σειρά συστημάτων MRI έχουν τις ποικίλες ισχείς μαγνητικών πεδίων 0.20T, 0.30T, 0.35T, 0.42T και 0.50T αντίστοιχα. Τα superconductive συστήματα MRI μας έχουν αρχειοθετημένη τη μαγνήτης σειρά δύναμης από 0.5T, 0.52T, 0.7T, 1.2T, 1.49T, 1.5T σε 3.0T. Αφ' ετέρου, τα scannerseries CT μας έχουν τα προϊόντα με τα διάφορα πλάτη φωτογραφικών διαφανειών 16 τεμαχίζουν, 32slice και φέτα 64. Επιπλέον, τα προϊόντα στο ΔΡ σειρά περιλαμβάνουν το ΔΡ ανώτατης αναστολής, το ΔΡ u-βραχιόνων, τον κινητό ΔΡ, την ψηφιακή ακτίνα X, το σύστημα DRF, και την ψηφιακή μαστογραφία. Επιπλέον, η σειρά προϊόντων συστημάτων υπερήχου Doppler χρώματός μας από φορητά, ασύρματος στα προϊόντα καροτσακιών. Τελικά, παρέχουμε επίσης την ιατρική γραμμική acceleratorradiotherapy σειρά και την πυρηνική σειρά ιατρικής όπως η υπολογισμένη εκπομπή τομογραφία ποζιτρονίων (Pet-CT), η υπολογισμένη εκπομπή τομογραφία ενιαίος-φωτονίων (SPECT), η ευρεία FOV κάμερα γάμμα, κ.λπ.

 

♦ 5 από τις 9 σειρές τα προϊόντα Basda ιατρικά συμπεριλαμβάνονται στους βασικούς ερευνητικούς τομείς του κατευθυνόμενου κυβέρνηση προγράμματος της Κίνας «που κατασκευάζεται στην Κίνα το 2025». Μεγάλη ακτινοβολία Medicalhas Basda μεταξύ των ιατρικών κατασκευαστών απεικόνισης της Κίνας εξαιτίας διάφορων γεγονότων. Είμαστε γνωστοί ως έναν από τους πιό πρώτους κατασκευαστές του συστήματος 3.0T MRI στην Κίνα. Αναπτύξαμε επιτυχώς τα ανοικτά υπεραγωγικά MRI συστήματα παγκόσμιου πρώτα 0.5T και 0.7T. Πρώτος του producedChina ειδικευτήκαμε τα συστήματα ακροτήτων MRI και πρώτο SPECT με το ανεξάρτητο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Με ένα δεκαετία-μακρύ ιστορικό της παράδοσης υψηλό - η ποιότητα, τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και η άριστη υπηρεσία, αυτή τη στιγμή, αυτό έχουν περισσότερους από 3000 σφαιρικούς χρήστες, γίνοντας η σπονδυλική στήλη της ιατρικής αντικατάστασης προϊόντων υψηλών σημείων της εισαγωγής, οι αγορές μας καλύπτουν όλες εσωτερικές επαρχίες και περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές που κυμαίνονται συνολικά από την Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, η Μέση Ανατολή, ως την Ασία.

 

♦ Basda ιατρικό συνεχίζει να παραδίδει υπόσχεση «μέτρα προστασίας τεχνολογίας των ζωών μας» δεδομένου ότι προσπαθούμε να γίνουμε η παγκόσμια θαυμασμένη κύρια επιχείρηση στη νέα ιατρική εποχή απεικόνισης. Είμαστε εμπαθείς για την τεχνολογία και οδηγούμαστε από την καινοτομία, και αφιερώνουμε πάντα στα άριστες προϊόντα και την υπηρεσία για τους πελάτες. Ονειρευόμαστε, τολμάμε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια αβίαστη και υγιή ζωή για την καθεμία.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Peng

Τηλ.:: +86-18124770842

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Πάτωμα 19, φραγμός 1A, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

Διεύθυνση Εργοστασίου:Φραγμός 1B, κτήριο Basda, Νο 28 δρόμος Nantong, περιοχή Longgang, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, P.R.C.

 • Τηλ.::86-755-89686018-8819
 • Φαξ:86-755-89686018-8858
 • E-mail:expo@basda.com.cn
 • Χρόνο εργασίας:8:30-17:30
 • Υπεύθυνος: Miss. Peng
 • Mobile Site